Over Emjee

Jolien Emjee administratie telesecretariaat telefoonpermanentie

Welkom bij Emjee!

Mijn naam is Jolien Millet. 
Ik ben trotse mama van mijn zoontje Matiz. 
Met mijn gezin woon ik in het mooie Haspengouw, Sint-Truiden. 

In 2021 startte ik in bijberoep als Administratief Freelancer. 
Sinds 2022 besloot ik volledig voor mijn droom te gaan. 

Ik ging voor mijn passie: 

administratieve ondersteuning en telesecretariaat!

Mijn speelveld vandaag de dag?
Alles wat met agendabeheer, facturatie, telefonische ontlasting en nog veel meer te maken heeft. 

Zoek jij iemand die de last van je schouders haalt? 
Laat ons dan zeker eens samenzitten!

Jolien Millet

Your Chief of Chaos

0 +
MAILS
0 +
SOCIAL POSTS
0 +
KLANTEN
0 +
UREN
Jolien Millet Eigenares Emjee telesecratariaat administratie debiteurenbeheer

Waarom kiezen voor Emjee?

Kom je steeds tijd tekort? Binnen één week kun je een superefficiënte virtuele assistent hebben die steengoed is in alles waar jij een hekel aan hebt. Dan kun jij je richten op de dingen waar jij echt goed in bent.

01.

Flexible inzet

Je kunt mij op uurbasis of per week/maand inhuren. Het werken op afstand en het gericht aantal uur inhuren, maakt het samenwerken enorm flexibel. Jij koopt precies in wat jij op dat moment nodig hebt.

02.

Geen extra kosten

Je hebt geen personeelskosten als: sociale verzekeringen, ziektekosten, of verplichte premies. Ik heb mijn eigen apparatuur en werkplek en investeer zelf in mijn ontwikkeling door trainingen en opleidingen.

03.

Levert geld op!

Vergelijk je eigen uurtarief met dat van je Virtuele Assistente en reken je winst uit! Ik verzorg de klus en jij kunt deze tijd aan iets anders besteden: jouw klanten, meer omzet. De investering verdient zich meteen terug. 

04.

Rust en tijd

Doordat ik taken uit handen neem of jouw ondersteun, krijg jij weer rust en tijd om je te richten op waar jij mee bezig wilt en moet zijn. Jouw ideeën, plannen en strategie, de groei van je bedrijf of meer quality time.

05.

Divers takenpakket

Van financiële administratie tot contentbeheer website en social media, van debiteurenbeheer tot het beantwoorden van je mailverkeer … er is heel veel mogelijk. Emjee tracht je op zoveel mogelijk vlakken te ontzorgen. 

06.

Zelfstandig ondernemer

Als zelfstandig ondernemer weet ik wat er allemaal bij het ondernemerschap komt kijken en dat daar ook taken bij horen, die jij liever niet doet. Voor de één een ‘last’, voor de ander haar vak. Besteed ze dus aan mij uit.

Jij verdient een virtuele assistente!

Wil jij ook meer tijd overhouden voor het echte werk? Besteed dan die klussen lekker uit.  Je virtuele assistent werkt vanuit haar eigen huis en is flexibel inzetbaar – het aantal uren bepaal je zelf.